Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους στην 82η ΔΕΘ!

Πάνω από εκατόν πενήντα εκδότες από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν με χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ στο περίπτερο 6 στην «Γιορτή Βιβλίου» που θα διεξαχθεί από 9 έως 17 Σεπτέμβρη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.

Και οι τιμέςΞεκινούν από 1,2,3 ευρώ κάνοντας πιο προσιτή την αγορά βιβλίων.

Ο ΣΕΚΒΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Οι βιβλιόφιλοι και όχι μόνο  κάθε χρόνο στηρίζουν με την προσέλευσή τους  τον μεγαλύτερο και διαχρονικό αυτό θεσμό της Θεσσαλονίκης, αλλά και το χώρο όπου πραγματοποιείται η γιορτή του βιβλίου.

Είναι γεγονός ότι, το κοινό που μας επισκέπτεται καθ’ όλη τη διάρκεια είναι  από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη, τη Δυτική Ελλάδα αλλά και οι Θεσσαλονικείς που στηρίζουν όλες τις εκδηλώσεις και τις δράσεις μας.

Στόχος της είναι  και λόγω της οικονομικής κρίσεως να προσεγγίσει όλες τις ηλικίες, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, η δε λειτουργία της  συμβάλλει θετικότερα για όλους τους βιβλιόφιλους μέσα από την ποικιλία  των βιβλίων που διαθέτει (παιδικά, παζλ, κατασκευές, χειροτεχνίες, ξένη και ελληνική λογοτεχνία, ιστορικά, σχολικά βοηθήματα  για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, ποίηση, μελέτες, ψυχολογίας, οικονομίας, θεολογικά κ.ά.)».

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Γιορτή Βιβλίου:

  • Σάββατο 9/9: 10:00-22:00 Κυριακή 10/9: 10:00-22:00
  • Καθημερινές: 16:00-22:00
  • Σάββατο 16/9 & Κυριακή 17/9: 10:00-22:00.