Θεσσαλονίκη: Ο Ηρακλής θα γιορτάσει 110 χρόνια στο Λιμάνι!

Κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει σε εκδήλωση στα γενέθλια του συλλόγου στις 29 Νοεμβρίου

Τα 110 χρόνια ζωής κλείνει στις 29 Νοεμβρίου ο Ηρακλής, που καλεί τον κόσμο της ομάδας να γιορτάσει με τον σύλλογο στην γιορτή που θα στηθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Ηρακλής αναφέρει:

Ο Ηρακλής συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής και γιορτάζει. Με μια εκδήλωση όπως αρμόζει στον πιο ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Στις 29 Νοεμβρίου του 2018, ημέρα των γενεθλίων του Συλλόγου, από τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της «Αποθήκης Γ’» του λιμανιού της πόλης, αθλητές, παράγοντες, βετεράνοι, φίλοι και οπαδοί του Ημίθεου, θα έχουν την ευκαιρία να «βουτήξουν» στο παρελθόν, να θυμηθούν ξανά πως γράφτηκε η πιο όμορφη και «κυανόλευκη» ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Έκθεση φωτογραφίας με ένα παζλ εικόνων που θα συνθέτουν αθλητικές και κοινωνικές δράσεις οι οποίες συνέδεσαν την ιστορία του Ηρακλή με αυτήν της πόλης, βραβεύσεις και προβολές από μεγάλες στιγμές των 110 χρόνων ζωής του συλλόγου, συνεντεύξεις σε ζωντανή μετάδοση σημαντικών προσωπικοτήτων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του iraklis tv, παρουσία αθλητών από όλα τα τμήματα του συλλόγου και συναυλίες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία της μεγάλης γιορτής του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Μιας γιορτής ανάλογης με την μοναδική εξίσωση που αναγνωρίζουμε: ΗΡΑΚΛΗΣ = ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ = ΗΡΑΚΛΗΣ.1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ