Θεσσαλονίκη: Ο ΠΑΟΚ θα φωτίσει την Τούμπα με πυροτεχνήματα – Για 5 λεπτά

Ετοιμασίες για την φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην στέφθηκε πρωταθλητής την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τη Λάρισα, ωστόσο, αυτό του δίνει την δυνατότητα να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα στο γήπεδό του, την ιστορική Τούμπα, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Οι ετοιμασίες, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει και χαρακτηριστικό είναι το έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που παρουσιάζει το inpaok.gr και κάνει αναφορά σε «έγκριση καύσης πυροτεχνημάτων», δίπλα και μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, την Κυριακή 21/4.

H άδεια αφορά την εναέρια κυκλοφορία εκείνη την ώρα, καθώς όπως αναφέρει το έγγραφο, τα πυροτεχνήματα θα ανέλθουν σε ύψος 150 μέτρων από το σημείο εκτόξευσης!

To σχετικό έγγραφο αναφέρει:

«ΘΕΜΑ: «’Εγκριση καύσης Πυροτεχνημάτων»

1.- Εγκρίνεται η καύση πυροτεχνημάτων , την Κυριακή 21-4-2019 από 21:00 έως 22:30, διάρκειας 5′. Η ρίψη Θα γίνει από την ταράτσα του Δεύτερου Γυμνασίου Ανω Τούμπας και μέσα από το γήπεδο του Σταδίου του ΠΑΟΚ (Τούμπα). Τα πυροτεχνήματα Θα ανέλθουν σε ύψος 150 μέτρων από το σημείο εκτόξευσης.2.- Η άδεια αναφέρεται μόνον στην ασφάλεια των πτήσεων, στη Ζώνη κυκλοφορίας του Αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.

3 – Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, ο αρμόδιος πυροτεχνουργός, 10 λεπτά πριν την έναρξη της καύσης και μετά το πέρας αυτής, να επικοινωνήσει με τον Πύργο Ελέγχου του Αεροδρομίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»».