Θεσσαλονίκη: Σήμερα συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης δίνει σήμερα το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στο Fix Factory Οpen Air (26ης Οκτωβρίου 15, τηλ.2310 500670). Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Θα μας παρουσιάσει ακόμα τα καινούργια του τραγούδια από τον δίσκο του «Μονόλογος για δύο», όπου συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του:  Δημήτρη Φροσύνη – μπάσο, Παύλος Καλτουρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση, Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα, Σπύρο Λιβάνη – κιθάρα  και προστίθεται πλεον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών  ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο-κλαρινέτο και Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.

Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, που συμμετείχαν  στο voice η Μυρτώ Ναούμ  και η Κωνσταντίνα Ζωμενή.  Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα, ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για την ηχητική πανδαισία.  Πριν τον Πάνο Μουζουράκη όμως θα πραγματοποιηθεί και μία εμφάνιση έκπληξη. Αυτή της τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας, Κωνσταντίνας Πάλλα, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το άκρως καλοκαιρινό single “Αν δεν ήσουν εδώ”, από τη Minos Emi. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30. Ώρα έναρξης: 21.30.