Θεσσαλονίκη: Συναυλία στο Space Lab μάς φέρνει το καλοκαίρι

Το Space Lab (Μοναστηρίου 18), σε συνεργασία με το Gazarte, υποδέχεται στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 28 Μαΐου τον αγαπημένο Βρετανό παραγωγό Quantic και τον Κολομβιανό Frente Cumbiero, σε ένα Ondatropica Dj set που θα φέρει νωρίτερα το καλοκαίρι στην πόλη.

Cumbia ρυθμοί, τροπικοί ήχοι και απολαυστικά grooves θα μας ταξιδέψουν σε ονειρεμένους λατινοαμερικάνικους προορισμούς, εκεί όπου μουσική και χορός δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό και αποτελούν τρόπο ζωής.

Το δυναμικό dj set, σαν ένα μουσικό παιχνίδι στα decks, θα γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό soundtrack της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο απευθείας από τα βάθη της Κολομβίας με στοιχεία salsa, boogaloo και Caribbean ρυθμού που συναντούν latin, funky και ηλεκτρονικά beats.

 

Όταν ο Quantic συναντά τους Ondatropica

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Will Holland (aka Quantic), θεωρείται δικαιολογημένα μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πρόκειται για έναν μουσικό εξερευνητή με πολυσυλλεκτικό ήχο που παράγει μία ακουστική εμπειρία, η οποία κάθε φορά σε μαγεύει με τρόπο διαφορετικό, μέσω της μουσικής εξερεύνησης στα μονοπάτια των nu-soul, jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής.

Oι Ondatropica έχουν καταφέρει να συνδέσουν τον τροπικό ήχο της Κολομβίας με τον underground ήχο του Λονδίνου. Κορυφαίοι μουσικοί διαφορετικών ηλικιών ένωσαν τις δυνάμεις τους, δίνοντας μία νέα διάσταση σε αυτόν και καθιστώντας τη λατινική μουσική πιο “hot” από ποτέ, διατηρώντας παράλληλα το «βάθος» της παράδοσης με την οποία είναι άμεσα συνδεδεμένο το συγκεκριμένο μουσικό ύφος.

Στα decks θα βρεθεί και ο Larry SKG, λίγο πριν αναχωρήσει για την ευρωπαϊκή του περιοδεία, για να συνοδεύσει μουσικά τη βραδιά με τους afro-tropical, nu-cumbia και global bass ρυθμούς του.

Το groove θα συμπληρώσει ο Palov, ο δικός μας Σπίλιος, που παίρνει τα δισκάκια του και έρχεται Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου του ‘’He Hecho Mucho Por Ti”.

 

Χρήσιμα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Προπώληση: 8 ευρώ (με μπύρα) | link: viva.gr

Ταμείο: 10 ευρώ (με μπύρα).