Θεσσαλονίκη: Το ντιλ της εξαγοράς για το Lazart Hotel – Πόσο κόστισε

Επίσημες ανακοινώσεις για την εξαγορά του Lazart Hotel στη δυτική Θεσσαλονίκη, με νέο ιδιοκτήτη την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας «HZeus International ανακοινώνει την εξαγορά της MadisonPoint, μισθώτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ.

Το Lazart Hotel, το οποίο αγοράσθηκε από τον θεσμικό επενδυτή «Πανγαία» έναντι του ποσού των €7 εκατ. περίπου, προσφέρει στα 74 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτιά του, πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών», μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης.

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του Lazart Hotelνα παρουσιάσει υψηλές πληρότητες και τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός τόσο σημαντικού θεσμικού επενδυτή στην πώληση του ακινήτου.

Παράλληλα, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της ZeusInternational στην ανάδειξη του Lazart Hotel ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης στη Θεσσαλονίκη και την εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας τέτοιων μονάδων, ανανεώνει τη μίσθωσή για τα επόμενα 25 χρόνια στη Zeus International».