Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής από την Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής συνδιοργάνωσε με την Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, εκδήλωση προς τιμήν των δωρητών τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Ματζούκας Αθανάσιος, ο Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Χαλκιδικής Ταξίαρχος Τζουμαϊλής Θεολόγης και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αρχιφύλακας Πάλλης Δημήτριος οι οποίοι εξήραν την προσφορά της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων του νομού για την άριστη συνεργασία, τις δωρεές εξοπλισμού και την ενεργή κοινωνική τους ευαισθησία, που είχαν ως αποτέλεσμα την μείωση των αρνητικών περιστατικών στο Νομό παρόλη την συνεχή αύξηση τουριστών και τις ιδιομορφίες του νομού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Χαλκιδικής, συνδικαλιστικών φορέων και επαγγελματιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κος Γιώργος ευχαρίστησε για την τιμή που έγινε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και στον ίδιο προσωπικά και μετέφερε τις ευχαριστίες και την υποστήριξη στο έργο τους, του Περιφερειάρχη Κ.Μ. Απόστολου Τζιτζικώστα. Εξήρε το έργο της Δ/νσης Αστυνομίας Χαλκιδικής γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του Νομού.

Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλοι αναγνωρίζουμε το έργο που επιτελείται από τις υπηρεσίες της Ε.Α. και έχει ως αποτέλεσμα την έγκαιρη πρόληψη και την άμεση επίλυση των περιστατικών στη Χαλκιδική. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία για την συμβολή της στη διατήρηση της τάξης και τη

μείωση των αρνητικών περιστατικών. Θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το έργο της ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο».