Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση κατά της Σχολικής Βίας

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών θα συμμετάσχει ενεργά στην πανελλαδική δράση στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού (6 Μαρτίου), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026 και ώρα 10:30–11:30 στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών.

Η δράση με τίτλο «Μπαίνω στη θέση του άλλου και λέω όχι στη βία και στον εκφοβισμό» διοργανώνεται από το Δίκτυο Σχολείων Σχολικής Διαμεσολάβησης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Η συμμετοχή του σχολείου του Δήμου μας αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας, καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της ενσυναίσθησης και του σεβασμού.