Το «αντάμωμα» στο Βάβδο τη μέρα της Πεντηκοστής

Την Κυριακή(16/6) στη πλατεία του Βάβδου μετά τον εκκλησιασμό στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που η επιγραφή στο καμπαναριό δείχνει ότι βρίσκεται εκεί πάνω από την πλατεία με αιωνόβια πλατάνια από το έτος 1871 η ένωση νεολαίας Βάβδου και ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης σε να άτυπο αντάμωμα βρεθήκαν κάτω από τη σκιά των πλάτανων για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις. Βέβαια, ανανεώσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πρώην πρόεδροι της Αναγέννησης Βάβδου, εθελοντές και υποστηρικτές καθώς και ένας μικρός εθελοντής που βοήθησε τα μέγιστα στην πρόσφατη δεντροφύτευση.

Το χορευτικό της νεολαίας και η τοπική ορχήστρα χάρισαν όμορφες στιγμές σε αυτό το καλοκαιρινό πανηγύρι που τίμησαν με την παρουσία του ο βουλευτής Χαλκιδικής Γ.Βαγιωνάς και η πρόεδρος του νομικού προσώπου Αριστοτέλης κ.Ιφιγένεια Κυριάκου.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί το λόγο παίρνουν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βάβδου, Νίκος Κλαμούρης, η πρόεδρος του νομικού προσώπου Αριστοτέλη, Ιφιγένεια Κυριάκου και ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς.