Το δείπνο Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ σε γνωστό κτήμα στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί να προέρχεται από το απογοητευτικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης δεν ακύρωσε το προγραμματισμένο για χθες το βράδυ δείπνο σε γνωστό κτήμα στη Θεσσαλονίκη. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τους παίκτες στο Κτήμα Δέδα (ιδιοκτησίας του) και παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως «εδώ θα είμαστε οικογένεια και στις όμορφες στιγμές και στις δύσκολες».

Αυτό που ζήτησε απ’ όλους είναι «να ξεχάσετε ότι άσχημο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε πράγματα που χάθηκαν και δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε πίσω».

Μάλιστα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, «είμαστε στην αρχή της χρονιάς», είπε, σημειώνοντας όμως ότι όλα αυτά «μπορούν να διορθωθούν αν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σκέφτεται τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Χρειάζομαι ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και όλοι μαζί να βάζουν τις ικανότητές τους προς όφελος της ομάδας».

Αυτό που προβληματίζει τον Ιβάν Σαββίδη είναι πως σύμφωνα με την άποψή του ένα καλό σύνολο συνεργατών, «ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς, προπονητής, ομάδα και στελέχη είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά δεν μπορεί ακόμη «να έχουν κάνει την καλύτερη ομάδα».

Και όπως επανέλαβε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του: «Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο»!

Στήριξη σε Λουτσέσκου

Ο Ιβάν Σαββίδης στήριξε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που όπως είπε «δε μ´ άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς», εμφανίστηκε ενωτικός και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στάθηκε στην ανάγκη να γίνει ο ΠΑΟΚ περισσότερο ομάδα. «Ακόμη και στο χθεσινό ματς είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες και φωτό: gazzetta.gr