Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στη Χορευτική Συνάντηση: «Ας κρατήσουν οι χοροί»

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στη Χορευτική Συνάντηση: «Ας κρατήσουν οι χοροί» των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών.

Το πρόγραμμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης και ολοκλήρωσης των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και βραβεύτηκαν από τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Ε. Παπανικολάου.

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον διευθυντή του σχολείου  Σωτήρη Μπρουτζά  και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής  Α. Χασάνη, Κ. Κουραντίδη, Σ. Αντωνούδη, Α. Παπαδοπούλου, Μ. Λαζοπούλου, Α. Στρέπκου, Γ. Παλαιουδάκη και η Ε. Δεκάρα.

Ο Διευθυντής του σχολείου Σωτήρης Μπρουτζάς ευχαριστεί θερμά για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών-τριών στα Ν. Μουδανιά, την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ». Σημειώνει δε ότι: Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου διατηρεί ανοιχτή την επικοινωνία με την κοινότητα στο πλαίσιο κοινωνικής ένταξης των μαθητών και εξωστρέφειας των δράσεων του.