Το «Ευχαριστώ» του Γ.Ν Χαλκιδικής στον Δήμαρχο Πολυγύρου και την εταιρεία «Άθως»

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Dr. Δεδελούδης Κωνσταντίνος, ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, αλλά και την εταιρεία ”Άθως” για τις χορηγίες που έκαναν στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά:

 «Αξιότιμε κ Αστέριε Ζωγράφο , Δήμαρχε Πολυγύρου,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου για την προσωπική σας ευγενική χορηγία υγειονομικού υλικού ( 2000 μάσκες πολλαπλών χρήσεων) προς το Γεν Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Η κίνηση σας αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη στήριξη σας στο σύστημα υγείας, το υγειονομικό προσωπικό και τους πολίτες της Χαλκιδικής, που τόσα χρόνια υπηρετείτε μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι 2000 μάσκες είναι απαραίτητες για τα στελέχη του Νοσοκομείου μας, που βρίσκονται σε κίνδυνο έκθεσης στον νέο κορωνοϊό παρέχοντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους στον πολίτη συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην πρόληψη για τη μη εξάπλωση της νόσου.

Η προσωπική προσφορά σας αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευθύνης και να είστε σίγουρος, ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Αξιότιμοι κύριοι,

 «Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Dr. Κωνσταντίνος Δεδελούδης, αισθάνεται την ανάγκη, να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την πολύτιμη βοήθεια που λάβαμε προσφάτως σε ποσότητες εμφιαλωμένου νερού από την εταιρεία σας «ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε».

Ευελπιστούμε να συνεχίσετε και στο μέλλον να είστε κοντά μας και να στηρίζεται το Γ.Ν. Χαλκιδικής, για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες υγείας που αξίζουν οι πολίτες».

Με εκτίμηση

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. Χαλκιδικής

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ