Το «ευχαριστώ» του Γκάλη στην Ελληνική Ομοσπονδία

Ο θρύλος του μπάσκετ θα τιμηθεί για την προσφορά του στον φιλικό αγώνα με τη Σλοβενία, τον Αύγουστο.

Ο Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε την ΕΟΚ και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Λιόλιο, για την απόφαση να τον τιμήσουν στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία, στις 4 Αυγούστου.

Το ιερό τέρας της ελληνικής καλαθοσφαίρισης θα τιμηθεί για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το ελληνικό μπάσκετ εν γένει.

 «Ευχαριστώ πολύ την ΕΟΚ και τον Πρόεδρό της για την τιμή που μου επιφυλάσσουν στις 4 Αυγούστου», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γκάλης.

 «Το να τιμάται ένας αθλητής για την αθλητική και κοινωνική του προσφορά από την αθλητική του οικογένεια έχει ιδιαίτερη αξία, επειδή θέλω να πιστεύω ότι δίνει χαρά σε μια κοινωνία, την ελληνική, που νιώθω περήφανος ως κομμάτι της, γιατί προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη περήφανη, γιατί ονειρεύτηκα μαζί της και προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη να ονειρευτεί μαζί μου και να πιστέψει στα δικά της όνειρα.

Σήμερα, 36 χρόνια μετά από εκείνη την επιτυχία μιας ομάδας που έκανε έναν λαό να πιστέψει στον εαυτό του, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κάνουμε περήφανη την ομάδα, την οικογένεια, τη χώρα, εμάς τους ίδιους», ανέφερε το «τιτίβισμα» του Νίκου Γκάλη».

naftemporiki.gr