Το καλύτερο θέρετρο για οικογένειες βρίσκεται στη Χαλκιδική!

Σε μια λαμπερή τελετή η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB στο “Sheraton Grand Hotel Esplanade Berlin”, τιμώντας την αριστεία στον τομέα του Τουρισμού, με παρόντες περισσότερους από 400 προσκεκλημένους απ’ όλο τον κόσμο, το Sani Resort διακρίθηκε στα *Connoisseur Circle Hospitality Awards κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου θέρετρου για οικογένειες. (“Best Family Hotel”).

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες που παρέχει στις οικογένειες που το επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Η αναγνώριση του Sani Resort σε αυτά τα βραβεία προβάλλει παράλληλα το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού, καταφέρνοντας να πείσει την πιο απαιτητική κατηγορία τουριστών να επισκεφθούν το Sani Resort και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες που τους προσφέρει.

*Το Connoisseur Circle είναι ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά έντυπα στη Γερμανία.