Το μεγαλύτερο Pink Floyd show στον κόσμο έρχεται Θεσσαλονίκη!

Αυτό το Σάββατο στο Fix Factory of Sound

Το καλύτερο Pink Floyd show στον κόσμο έρχεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και το Fix Factory of Sound. «45 χρόνια από το The Dark Side of the Moon» Κλείσε τα μάτια σου και άκου τους Pink Floyd στις καλύτερες στιγμές τους!

Ετοιμαστείτε για ένα μαγευτικό show, που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Τότε, που τα συγκροτήματα συνδύαζαν την εμφάνιση με τη μουσική και το stage show.

Η μαγική μουσική των Pink Floyd μετουσιώνεται από τους Brit Floyd σε ένα απολαυστικό δίωρο, όπου θα ακούσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μπάντας που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της ροκ. Ένα ξεχωριστό επετειακό θέαμα αφιερωμένο στο εμβληματικό The Dark Side of the Moon, 45 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Οι Βρετανοί Brit Floyd είναι, πράγματι, ό,τι πιο κοντινό σε μια αυθεντική Pink Floyd εμπειρία μπορούν να βιώσουν οι fans και θα μας μεταφέρουν στην ψυχεδελική εποχή της δεκαετίας του ’60 και στο αγνό progressive της δεκαετίας του ’70.

Αν κλείσεις τα μάτια σου,  νομίζεις ότι ακούς τους θρυλικούς Pink Floyd μερικές δεκαετίες πίσω…

Σε καμία περίπτωση μην τους χάσετε!

Οι Brit Floyd ερμηνεύουν κομμάτια από τα πολυαγαπημένα και πιο επιτυχημένα albums των Pink Floyd, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall και The Division Bell, αλλά και πολλά πολλά ακόμη!

Έχοντας πουλήσει πάνω από 45 εκατομμύρια αντίτυπα, και ενώ χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το σημαντικότερο ροκ album όλων των εποχών, το The Dark Side of the Moon ήταν ένα φιλόδοξο ψυχεδελικό αριστούργημα,
που επανακαθόρισε το είδος της ροκ και ώθησε τα μέλη των Pink Floyd προς τη ροκ αθανασία.

To Brit Floyd show είναι αδιαμφησβήτητα ένα φαινόμενο, το οποίο δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο live tribute των Pink Floyd.
Αναπαριστώντας και αναδημιουργώντας το μεγαλείο της περιοδείας Division Bell του 1994, μαζί με ένα εντυπωσιακό show με φώτα,  μια τεράστια στρογγυλή οθόνη, όπως και lasers, φουσκωτά και έντονη θεατρικότητα!

Εμπιστευτείτε το hype γύρω τους
και σε καμία περίπτωση μην τους χάσετε!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, Piraeus 117 Academy (Aθήνα)
Σάββατο 17 Νοεμβρίου, Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη)

«Το τέλειο rock show» – LA Times

«Υπέροχο… Ένα μουσικό αριστούργημα» – Ticketmaster

Προπώληση εισιτηρίων: Τα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 35€

Σημεία προπώλησης:
Musicland,
Μητροπόλεως 102
τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr / www.ticketmaster.gr
(Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet
υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο:
[email protected] / Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)