Το νέο πολύ-αναμενόμενο iPhoneΧ ήρθε στηVodafone!

Από σήμερα, σε όλο το δίκτυο τωνκαταστημάτωνVodafone και στο vodafone.gr όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν το νέοiPhoneΧ και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobileinternet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

 

Όσοι επιλέξουν τηVodafoneγια να αποκτήσουν τονέο iPhone Χ θα αποκτήσουν ταυτόχρονα την υπηρεσία VodafoneReplaceεντελώς δωρεάν για ένα χρόνο, η οποία δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης τηςσυσκευήςμέσα σε 24 ώρες, σε περιπτώσεις όπως: σπάσιμο συσκευής, κλοπή, επαφή με υγρό στοιχείο ή άμμο& αυξομειώσεις τάσης ρεύματος.

 

Τo iPhone Χ θα είναι διαθέσιμο στα 64GB και 256GB και με προτεινόμενες λιανικές τιμές 1.199€ και 1.399€ αντίστοιχα, ενώ όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο μοναδικές αποχρώσεις του ασημί και του γκρι. Στη Vodafoneόλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα των48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας, και να αποκτήσουν το νέο iPhoneX μόνο με 25€ το μήνα.

 

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλη την αυθεντική σειρά αξεσουάρ Apple για το iPhone X, για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Από θήκες διαφόρων υλικών & τύπου έως τα μοναδικά Airpods για εκπληκτική εμπειρία ήχου, καθώς και τον ασύρματο φορτιστή για εύκολη φόρτιση της συσκευής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone Χ, επισκεφτείτε τοwww.vodafone.gr/portal/eShop/apple-iphone-X-64GB