Το βραβευμένο γιαούρτι από τη Θεσσαλονίκη!

Η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Βόρειας Ελλάδας κατάφερε να φέρει στη Θεσσαλονίκη ένα ακόμη βραβείο γεύσης. Ο λόγος βέβαια για τη ΜΕΒΓΑΛ, η οποία επέστρεψε με ένα διεθνές βραβείο από την διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga

Από την καρδιά της μακεδονικής γης, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, η ΜΕΒΓΑΛ κέρδισε άλλη μία βράβευση στο διεθνή διαγωνισμό γεύσης και καινοτομίας “Anuga Taste Innovation». Πιο αναλυτικά, βραβείο κέρδισε το γιαούρτι Harmony Gourmet με μέντα και dark chocolate, το οποίο βραβεύτηκε μεταξύ 50 γιαουρτιών από όλο τον κόσμο στο διεθνή διαγωνισμό γεύσης και καινοτομίας.

Υπενθυμίζεται πως εντός του 2017 η ΜΕΒΓΑΛ βραβεύτηκε και με βραβείο καινοτομίας (Innovation Award Wabel 2017) για το Lactose Free γιαούρτι, στο Wabel Chilled & Dairy Summit, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Ακόμη, εφτά προϊόντα της ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισαν στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2017 (Superior Taste Award 2017), την ετήσια διοργάνωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες.

«Η στρατηγική εξαγωγών της εταιρείας προβλέπει επέκταση της κατηγορίας γιαούρτης σχεδιάζοντας και κυκλοφορώντας προϊόντα εξειδικευμένα (όπως στις κατηγορίες breakfast, lactose free και desserts), παράλληλα με τις πιο παραδοσιακές προϊοντικές επιλογές που έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια το κοινό στο εξωτερικό. Έτσι καλύπτει τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις που υπαγορεύουν νόστιμα ποιοτικά προϊόντα, με υψηλή προστιθέμενη αξία».

«Τα μερίδια αγοράς στις ευρωπαϊκές αγορές είναι σημαντικά και σήμερα (σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat) το 20% των γιαουρτιών που εξάγει η Ελλάδα ανά τον κόσμο, δηλαδή 1 στα πέντε γιαούρτια, είναι παραγωγής ΜΕΒΓΑΛ!», καταλήγει.

error: Content is protected !!