Τον Μάιο έρχονται στην Ελλάδα τα πρώτα κινητά τηλέφωνα της Vivo

Στόχος της κινέζικης εταιρείας να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι της εγχώριας αγοράς.

Τον ερχόμενο μήνα ξεκινά στην Ελλάδα για πρώτη φορά η διάθεση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων της η Vivo, μία από τις κορυφαίες εταιρίες smartphones παγκοσμίως, που ήρθε και στη Ελλάδα, φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστεί και στην εγχώρια αγορά μεταξύ των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones) της Vivo, χαρακτηρίζονται από υψηλή τεχνολογική καινοτομία και σχεδιασμό ανώτερης αισθητικής, ενώ παράλληλα συνδυάζουν κορυφαίες δυνατότητες, και κάμερες υψηλής ακρίβειας σε απίστευτα ελκυστικές τιμές.

Ξεκινώντας από τον Μάιο, η Vivo έχει προγραμματίσει να λανσάρει στην Ελλάδα smartphones στην μεσαία και high-end κατηγορία. Οι κάτοχοι κινητών συσκευών τηλεφώνων της εταιρίας ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Το Νοέμβριο του 2019 ίδρυσε τα ευρωπαϊκά της γραφεία στο Ντίσελντορφ Γερμανίας ακολουθώντας τη διεθνή επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας «πιο τοπική, πιο παγκόσμια».about:blank

Η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στην κινεζική αγορά smartphones για το 2021, έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 60 αγορές, με παγκόσμιο μερίδιο αγοράς 9%. Ταυτόχρονα, όσον αφορά στην παράδοση 5G smartphones, κατέχει σταθερά την τρίτη θέση με 12,9% μερίδιο αγοράς .

Ο κ. Λυκούργος Σαμαρτζής, εμπορικός διευθυντής του ελληνικού γραφείου, σε πρόσφατες δηλώσεις του επισήμανε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την άφιξη της Vivo στην Ελλάδα, καθώς οι κινητές συσκευές της εταιρείας μπορούν να καλύψουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις και του ελληνικού κοινού. Προσκαλούμε τους λάτρεις της καινοτομίας και της αισθητικής, να ανακαλύψουν την εμπειρία των smartphones της vivo με τις καινοτόμες λύσεις από τον κορυφαίο κατασκευαστή smartphone της Κίνας με τις εξαιρετικές παγκόσμιες διακρίσεις».

real.gr