Τουρνουά Μπάσκετ “Μουδανιά 3×3”

Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “ΜΟΥΔΑΝΙΑ 3×3”, συνεχίζει στην 5η χρονιά του με αλλαγές και προκλήσεις και ετοιμάζετε να χαρίσει απολαυστικές στιγμές στους λάτρεις του μπάσκετ αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.

Τα τελευταία χρόνια, το τουρνουά διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία και με αυξημένη συμμετοχή κάθε χρόνο, ξεπερνώντας την τελευταία χρονιά, τα 180 άτομα. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση μοναδική στα Χαλκιδικιώτικα αθλητικά δρώμενα, που προσελκύει κόσμο όλων των ηλικιών, αφού υπάρχουν συμμετοχές από 7 έως 60 χρονών, τόσο από την Χαλκιδική αλλά και από την Θεσσαλονίκη.

Φέτος ο χώρος διεξαγωγής μεταφέρθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών, ώστε να είμαστε στο φυσικό χώρο του Μπάσκετ και οι μέρες έγιναν 2 ώστε να μπορέσουν μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν περισσότερο το αγαπημένο τους άθλημα.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος του, το τουρνουά αποσκοπεί και στην προσέλκυση των μικρών ηλικιών στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθε», την ανάπτυξη της κοινωνικότητας, και την προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν και σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε.

Πρόγραμμα τουρνουά:

 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2017

Θα αγωνιστούν οι ηλικίες: 7-9 • 10-13 • 14-17

 

Σάββατο 30 Ιουλίου 2017

Θα αγωνιστούν οι ηλικίες: 18-30 & XL βετεράνων

 

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο 6971 760581 (Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος)

Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://pombasketball.blogspot.gr/ και στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pom.basketball.

Κώστας Αποστόλου

Πρόεδρος τμήματος Μπάσκετ ΠΟΜ

email: [email protected]