Τουρνουά μπάσκετ “ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΡΕΛΑΣ” θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, στη μνήμη του Λάζαρου Τσιρέλα

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου:

Υλοποιώντας την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ, το ΔΣ του ΑΟΠ θα διοργανώσει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου  επετειακό τουρνουά εις μνήμην του αδικοχαμένου φίλου και Προέδρου του συλλόγου, Λαζάρου Τσιρέλα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Στο τουρνουά μπάσκετ ” ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΡΕΛΑΣ” που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, θα τεθούν αντιμέτωπες οι εξής ομάδες: Α.Ο Πολυγύρου, Μακεδονικός, Απόλλων Καλαμαριάς και Ναύαρχος Βότσης.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έχει ως εξής:

Στις πέντε το απόγευμα ο Μακεδονικός θα αντιμετωπίσει τον Ναύαρχο Βότση και στις επτά,  ο ΑΟΠ θα παίξει με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις τέσσερις το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις έξι το απόγευμα ο Μεγάλος Τελικός.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιχνίδια (σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμενοι με επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο πάλι με σχετική επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης στην είσοδο)

Ιδιαίτερη μνεία  και ευχαριστίες του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου τόσο στο Δήμο Πολυγύρου, όσο  και στη Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής που στηριζουν την διοργάνωση.