Τραγικό τέλος – Διαλύεται ο Ηρακλής!

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή. Οι καταστροφικοί χειρισμοί του Παπαθανασάκη τα τελευταία χρόνια οδηγούν την ιστορική ομάδα σε απόλυτη διάλυση και τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Όπως αναφέρει το sport24.gr «Ηταν αναμενόμενο πως αυτή η ομάδα ήταν ανέφικτο να “τρέξει” στη Football League. Με τόσα χρέη και τόσες προσφυγές, ο Σπύρος Παπαθανασάκης δύσκολα θα κατάφερνε να κρατήσει όρθιο τον Ηρακλή. Την Τετάρτη (6/9) οι Θεσσαλονικείς ήταν να αγωνιστούν σε φιλικό με τον Αλμωπό Αριδαίας και οι παίκτες ενημερώθηκαν να μην δώσουν καν το παρών.

Οι “κυανόλευκοι” δεν θα “κατέβουν” στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και η ΠΑΕ “διαλύεται”. Ο Ερασιτέχνης έχει τη σκέψη να αποκτήσει το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων και να οδηγηθεί η ομάδα στην Α1 της ΕΠΣΜ. Μόλις οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Γηραιού, όλα δείχνουν πως πλέον τόσο η Δόξα Δράμας όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης θα προβιβαστούν στην Football League, της οποίας το πρωτάθλημα ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε αρχίζει!

Έτσι, δεν θα χρειαστεί να δώσουν αγώνα μπαράζ αυτές οι δύο ομάδες για να συμπληρωθεί το κενό που είχε προκύψει με τον 18ο».