Τρεις απινιδωτές τοποθετούνται άμεσα στα κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου Νέας Προποντίδας

Τρεις απινιδωτές τοποθετούνται άμεσα στα κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου Νέας Προποντίδας:στα Ν. Μουδανιά, στη Ν. Τρίγλια και στον Άγιο Παύλο με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα δρόμου “Γίνε Specialistas”!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της επιτροπής του Αγώνα Δρόμου Γίνε Specialistas

“Η επιτροπή του Αγώνα Δρόμου Γίνε Specialistas, έπειτα από το πρόσφατο περιστατικό στο γήπεδο των Νέων Μουδανιών, και αναλογιζόμενη την αναγκαιότητα ύπαρξης απινιδωτών, καθώς και πιστοποιημένων ανανηπτών σε κάθε αθλητικό χώρο/γυμναστήριο, αποφάσισε να επισπεύσει την αγορά των 3 απινιδωτών, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει.

Παρ’ όλο που τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας, δε μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε ακόμη την μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, ο στόχος παραμένει. Κάθε μέρα που περνά χωρίς απινιδωτή σε χώρο άθλησης, κρίνεται κρίσιμη για τη ζωή κάποιου μικρού ή μεγάλου αθλητή.

Με αρωγούς όλους εσάς, που αγκαλιάσατε θερμά το 2ο Αγώνα Δρόμου και θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Δήμου Νέας Προποντίδας, που προχωρά στον εξοπλισμό με απινιδωτές σε κάθε τοπικό διαμέρισμα…

Παραγγέλνουμε και τοποθετούμε από έναν απινιδωτή:

1 στο κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών,

2 στο κλειστό γυμναστήριο του ΓΕΛ Νέας Τρίγλιας και

3 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Παύλου.

Οι Specialistes υποστηρίζουν τον αθλητισμό, προάγουν την υγεία, εκτιμούν τη ζωή και τη χαρά που μπορεί να προσφέρει το ΜΑΖΙ!

Μαζί λοιπόν στη σκέψη και στην πράξη…μέχρι να έρθει η ώρα που θα τρέξουμε, θα χορέψουμε και θα γιορτάσουμε ως Specialistes!

Σας ενημερωνουμε ότι οι εγγραφές, όσων δηλώσατε συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου των 6000 μ. παραμένουν ενεργές!

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του, όταν αρθούν οι απαγορεύσεις.”