Τριπλή Βράβευση για την Coffeebrands

Μεγάλες διακρίσεις έλαβε η Coffeebrands Ελλάς Α.Ε. στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018, επιβεβαιώνοντας αυτό που γνωρίζουν οι εκατομμύρια καταναλωτές της εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Coffeebrands Ελλάς βραβεύτηκε στις κατηγορίες Best Internal Organization, Best Value For Money Product, αλλά και Best Creative & Campaign Project.

Το βραβείο με τίτλο Best Internal Organization, που παρέλαβε ο κ. Νίκος Ζέρβας, Supply Chain Manager της Coffeebrands Ελλάς Α.Ε., είναι η επιβεβαίωση ότι η Coffeebrands στην Ελλάδα δεν είναι απλά μία αλυσίδα καφέ, αλλά είναι δυνατό μέλος μίας μεγάλης πολυεθνικής, με ισχυρή διοικητική δομή και εξαιρετική υποστήριξη δικτύου franchise. Η Coffeebrands Ελλάς Α.Ε. είναι μία υγιής επιχείρηση με γερά θεμέλια, μεγάλη δυναμική, αλλά και με όραμα και προοπτική για το μέλλον.

Οι εκατομμύρια καταναλωτές, που προτιμούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Coffeebrands, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δίκαια της απονεμήθηκε και το δεύτερο βραβείο, με τίτλο Best Value for Money Product, το οποίο παρέλαβε ο κ. Βασίλης Ζέρβας, Sales Manager της Coffeebrands Ελλάς Α.Ε.

Η Coffeebrands εξελίσσεται και αναδεικνύεται σε πολυεθνική δύναμη στο χώρο του καφέ, επειδή οι λάτρεις του καφέ το επιλέγουν κάθε ημέρα. Έτσι, με τη σειρά της, η Coffeebrands δεν θα μπορούσε παρά να επιστρέψει την αγάπη του κόσμου προσφέροντας στον καταναλωτή μόνο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα – όπως είναι ο premium Megisto espresso – σε τίμια τιμή.

Το τρίτο και εξαιρετικής σημασίας βραβείο έχει τον τίτλο Best Creative & Campaign Project και το παρέλαβε η κα. Μπιργκίτα Μπάρλα, Creative Art Director της Coffeebrands Ελλάς Α.Ε. Είναι το βραβείο που επιβεβαιώνει τη σημασία που έχει για την Coffeebrands Ελλάς να νιώθει ο καταναλωτής ότι είμαστε δίπλα του κάθε στιγμή, όπου ο ίδιος επιλέξει, για να τον στηρίξουμε και να του φτιάξουμε την ημέρα. Είναι ο τρόπος με τον οποίον η Coffeebrands Ελλάς προσεγγίζει τον καταναλωτή – με σεβασμό και αξιοπρέπεια, όπως ακριβώς του αξίζει.

Η Coffeebrands Ελλάς Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο να κερδίζει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις όλων των ανθρώπων που με τόση αφοσίωση την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

 

-Best Internal Organization

-Best Value For Money Product

-Best Creative & Campaign Project

error: Content is protected !!