Τρομοκρατημένη η γυναίκα που βρήκε φωτογραφία του εαυτού της να κοιμάται, ενώ ήταν μόνη της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μια γυναίκα από το Νιούκαστλ της Αγγλίας, η οποία βρήκε στο κινητό της φωτογραφία του εαυτού της να κοιμάται, ενώ βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.

«Ήμουν μόνη στο σπίτι και όλα ήταν κλειδωμένα. Όταν ξύπνησα βρήκα στο κινητό μου μια φωτογραφία του εαυτού μου να κοιμάμαι. Αμέσως έλεγξα αν είχε μπει κάποιος στο σπίτι μου, όμως δεν έλειπε τίποτα και δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης», δήλωσε τρομοκρατημένη η μητέρα στη Mirror.

Η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από το κάτω μέρος του κρεβατιού, φαίνεται η Ντέμπρα με μισάνοιχτα μάτια, σκεπασμένη μέχρι το σαγόνι. 

Η Ντέμπρα είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Ερωτηθείσα αν θα μπορούσε να το είχε κάνει κάποιος από την οικογένεια, είπε ότι ο ένας της γιος έφυγε για δουλειά 45 λεπτά πριν τραβηχτεί η φωτογραφία, ενώ ο άλλος βρισκόταν με τον πατέρα του εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με την Ντέμπρα, το κινητό της βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της την ώρα που έπεσε για ύπνο και στην ίδια θέση το βρήκε όταν ξύπνησε.

Μάλιστα, η Ντέμπρα έχει τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που συμβουλεύτηκε ερευνητή παραφυσικών γεγονότων, ο οποίος παραδέχτηκε επίσης ότι του ακούγεται κάπως… περίεργο!

«Τα πνεύματα το κάνουν αυτό, προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή μας», κατέληξε και παράλληλα υποσχέθηκε να ερευνήσει την υπόθεση.

in.gr