Τζέιμς Μποντ: Ο «Ντίκον Τάρλι» του «Game of Thrones» φαβορί για τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα

Ένα αναπάντεχο μέλος του καστ του «Game of Thrones» έχει αναδειχτεί πλέον σε μεγάλο φαβορί για τον ρόλο της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ.

Ο 36χρονος Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόπερ εμφανίστηκε σε τέσσερα επεισόδια του «Game of Thrones» (GoT), ωστόσο είναι περισσότερο γνωστός σε πιο νεανικό κοινό ως ο Λούθερ Χάργκριβς της σειράς «The Umbrella Academy» του Netflix.

Και παρότι στο πέρασμα των χρόνων και στην ευρύτερη παραφιλολογία, οι πρωταγωνιστές του GoT Ρίτσαρντ Μάντεν και Κιτ Χάρινγκτον, θεωρούνταν φαβορί για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του 007, πλέον το νέο μέλος του καστ της εκπομπής του HBO προβάλλεται τώρα ως πιθανός «διάδοχος».

Ο Χόπερ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντίκον Τάρλι είναι τώρα φαβορί μαζί με τους Ρίτσαρντ Μάντεν και Τομ Χάρντι, σύμφωνα με τους πράκτορες στοιχημάτων.

Ο ίδιος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία του Netflix με τίτλο «Love In The Villa». Παρότι κατάγεται από το Λέστερσιρ ωστόσο, υποδύεται Αμερικανούς στα περισσότερα από τα πιο πρόσφατα πρότζεκτ του.

Άλλοι ηθοποιοί που έχουν ακουστεί κατά καιρούς στην «κούρσα» διαδοχής του Κρεγκ, είναι οι Ίντρις Έλμπα, Τζέιμι Μπελ και ο πρωταγωνιστής του δημοφιλούς Bridgerton, Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ.