Β. Λεβέντης: «Ανώμαλα πράγματα» η αλλαγή φύλου

«Θα δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα εάν ψηφιστεί η αλλαγή φύλου» είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, συμπληρώνοντας ότι «τους δίνουμε κάτι που πάει κόντρα στη φύση».

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας: «Με 35% πήρατε την εξουσία. Τι νομίζετε ότι είστε; Δικτάτορες και αγνοείτε την Εκκλησία και τους πάντες;».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι «το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα» σημειώνοντας ότι η άποψή του αυτή δεν είναι ρατσιστική.

Μιλώντας για την Εκκλησία, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «η Εκκλησία δεν νομοθετεί αλλά θέλει να σέβεσαι τις αρχές της» και απευθυνόμενος στο σώμα ρώτησε: «Έστειλε ποτέ επιστολή η Εκκλησία στους βουλευτές που υποδείκνυε τι να ψηφίσουν; Όχι. Αλλά θέλει να σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες της».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στην καινούργια εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, για τη χθεσινή της τοποθέτηση σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «οι διεμφυλικοί είναι εγκλωβισμένοι σε ξένο σώμα».

Αναφερόμενος στην Ευρώπη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι «εγώ από την Ευρώπη παίρνω τα καλά της, όχι αρχές και αξίες. Κανονικά εμείς οι Έλληνες έπρεπε να δίνουμε στην Ευρώπη τις αξίες μας. Τι είμαστε; Φραγκολεβαντίνοι; Εάν είναι έτσι να φέρουμε τότε και έναν έπαρχο να μας κυβερνάει».

Κλείνοντας, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο, αλλά τάσσεται υπέρ του να δοθεί εργασία και σύνταξη στα «άτομα αυτά».