Βράβευση της Μιλλούση ως αθλήτρια-σύμβολο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια απονεμήθηκε από τη European Gymnastics το βραβείο «SmartScoring Shooting Star Award».

Μια πολύ σημαντική αναγνώριση επιφύλαξε η European Gymnastics στη Βασιλική Μιλλούση, στην οποία απένειμε το βραβείο «SmartScoring Shooting Star Award» επιλέγοντάς την ανάμεσα από όλες τις αθλήτριες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Αττάλειας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από 4,5 χρόνια ως μητέρα δύο παιδιών πια, παρέλαβε το βραβείο στο περιθώριο της απονομής μεταλλίων στις νικήτριες του σύνθετου ατομικού Γυναικών.

Η απονομή έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της «SmartScoring» Καμράν Ραμαζάνοφ, ενώ ανάλογο έπαθλο δόθηκε και στον Σλοβάκο Ματέι Νέμτσοβιτς, που επιλέχθηκε μεταξύ των αθλητών της κατηγορίας Ανδρών ως παράδειγμα προς μίμηση.

Το έπαθλο «SmartScoring Shooting Star Award» καθιερώθηκε το 2018 κι έχει στόχο να φέρει στο επίκεντρο αθλητές κι αθλήτριες που έχουν μία ξεχωριστή ιστορία και οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά αθλητών, αλλά και για το ευρύ κοινό.

 «Η Βασιλική αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η γυμναστική δεν είναι ένα άθλημα μόνο για έφηβες αθλήτριες αλλά και για ενήλικες, καθώς και για μητέρες που θέτουν στόχους και δεν φοβούνται να τους κυνηγήσουν. Αποτελεί έμπνευση για ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα της γυμναστικής!», ανέφερε η European Gymnastics στο Δελτίο Τύπου μετά τη βράβευση της Ελληνίδας αθλήτριας.

naftemporiki.gr