Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Επιμελητήριο Πιερίας

Σε μια εκδήλωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη βαρύτητα για τις τοπικές επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, η δεξίωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας, με συμμετοχή και των μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Στο πλαίσιο της γιορταστικής εκδήλωσης, με γνώμονα κοινούς στόχους και όραμα και με βασικό σκοπό την προώθηση δράσεων μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων, υπογράφτηκε το Σύμφωνο Συνεργασίας από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννη Κουφίδη. Το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων, αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των οικονομικών, τεχνολογικών, πολιτιστικών και ανθρωπίνων σχέσεων και στην ίδρυση Παρατηρητηρίου Τουρισμού που θα συγκεντρώνει και θα επεξεργάζεται στοιχεία των επισκεπτών των δύο Νομών.

Με  αφορμή την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Κουφίδης , τόνισε ότι είναι μια σημαντική μέρα για τις διοικήσεις των δύο επιμελητηρίων κι αυτό γιατί το «επιχειρείν» ενοποιεί τις δυνάμεις του μέσα από τέτοιες συνέργειες και συνεργασίες. Συμβάλλει επιπλέον στην ανάληψη κοινών  επιχειρηματικών δράσεων που μόνο όφελος θα αποκομίσουν οι επιχειρήσεις και η κοινωνία των δύο τουριστικών νομών της Κεντρικής Μακεδονίας .

Στην υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας παραβρέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής , οι δύο Αντιπρόεδροί του κος Χούτας Στέλιος και κος Κρημνιανιώτης Δημήτρης, καθώς και τα μέλη του κος Παπαγιάννης Χρήστος και Ρούζιος Χρήστος.

error: Content is protected !!