21χρονη από μοναχοπαίδι βρέθηκε με 40 αδέρφια

Mπορεί η μητέρα της να τη μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι, μη έχοντας άλλο παιδί, ωστόσο, όπως ανακάλυψε, η Κιάνι έχει τουλάχιστον 40 αδέρφια, τα οποία δεν βρίσκονται μόνο στις ΗΠΑ.

Η νεαρή κοπέλα δηλώνει, σύμφωνα με τη Sun, ότι η μητέρα της τη μεγάλωσε μόνη της, αλλά ήταν πάντοτε ειλικρινής σχετικά με τον βιολογικό της πατέρα. Όπως λέει, ήθελε ανέκαθεν να ανακαλύψει περισσότερα σχετικά με την ταυτότητά της και όταν της δόθηκε η δυνατότητα, έψαξε τα αρχεία και βρήκε τον βιολογικό της πατέρα.

Από τότε που ξεκίνησε την έρευνά της, η Κιάνι ανακάλυψε ότι έχει μια 20χονη ετεροθαλή αδερφή, η οποία ζούσε επίσης στη Φλόριντα. Οι δυο τους έγιναν καλές φίλες και συναντιούνται συχνά. Έκτοτε ανακάλυψε ότι έχει 40 αδέρφια, που βρίσκονται από την Αυστραλία, μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά. Εκείνη είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί του δωρητή σπέρματος, με το μικρότερο να είναι μόλις πέντε μηνών.

Όπως αναφέρει η Sun, ο πατέρας της Κιάνι είχε μεγάλη ζήτηση ως δωρητής σπέρματος και πολλές οικογένειες που είχαν αποκτήσει ήδη ένα παιδί από εκείνον, τον ζητούσαν ξανά, έτσι ώστε τα παιδιά τους να είναι «ολοκληρωμένα» αδέρφια.

Τα τελευταία χρόνια, η Κιάνι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει όλα τα ετεροθαλή αδέρφια της. Ήδη έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ορισμένα από αυτά, φροντίζοντας να βλέπονται όσο συχνά γίνεται, ενώ διατηρεί επικοινωνία μαζί τους και μέσω του Skype.

Πηγή: cnn

sigmalive.com