Αλέξης Κούγιας: Επεισόδιο με δημοσιογράφο – Οι ύβρεις μέσα στο δικαστήριο

Με μήνυση απαντά ο Πέτρος Κουσουλός

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Στο ξεκίνημα της σημερινής δικάσιμου, όταν ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της κρατούμενης, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός δημοσιογράφου, του Νίκου Νικολετάκη, από την εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού, άρχισε μια άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση εξαπολύοντας ύβρεις τόσο ως προς τον ίδιο τον δημοσιογράφο, όσο και ως προς τον Πέτρο Κουσουλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με υβριστικές εκφράσεις για τον Πέτρο Κουσουλό κάνοντας ξανά λόγο για τα πράσινα παπούτσια.

«Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια» ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη μέσα στη δικαστική αίθουσα, πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές.

Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε από τον αέρα του Star: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε συντάσσεται μήνυση για τον κ. Κούγια. Θα κινηθούν όλες οι διαδικασίες. Έχουμε όλα τα στοιχεία, υπάρχουν μαρτυρίες συναδέλφων, υπάρχει η μαρτυρία του ίδιου του Νικολετάκη. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι πρόκληση στη δημοσιογραφία, στην ελευθεροτυπία, στην ελευθεροστομία και κάποια στιγμή ότι ορισμένοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ανοχή τελείωσε».

Από πλευράς του, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολετάκης ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Κούγιας αποπειράθηκε να του πιάσει τη μύτη και να τον χαστουκίσει. «Ήταν σοκαριστικό περιστατικό, δεν μου έχει ξανασυμβεί στα όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Πλησίασε ο κ. Κούγιας στο μέρος που καθόμουν και ήρθε ξαφνικά μπροστά μου. Είχε ένα περιθώριο μόνο το κάγκελο, ρωτώντας με αν έγραψα ένα κατάπτυστο κείμενο, και πήγε να με χτυπήσει. Πήγε να μου πιάσει τη μύτη και να μου ρίξει χαστούκι. Έκανα πίσω και το απέφυγα. Ήμουν σοκαρισμένος».

Πηγή: tlife