Ανάπλαση του οικισμού Βατοπεδίου του Δήμου Πολυγύρου

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου Γιώργος Ματέας ανέφερε τα παρακάτω:

“Οι δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας κι ο πλανήτης όλος έχουν επιπτώσεις σε όλους τους τομείς του δημοσίου και ιδιωτικού βίου.

Στυλοβάτες στην προσπάθεια να διατηρηθεί η κανονικότητα, εκτός από τους ήρωες του συστήματος υγείας, είναι και οι υπάλληλοι των δήμων και των νομικών προσώπων που φροντίζουν με αυταπάρνηση όλους εμάς, μα πιο πολύ αυτούς που μας έχουν ανάγκη περισσότερο.

Ο Δήμος Πολυγύρου εκτός των βασικών υπηρεσιών δεν έπαψε ποτέ να νοιάζεται και να μεριμνά και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων .

Στη δημοτική ενότητα Ορμύλιας ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του οικισμού Βατοπεδίου που περιλάμβανε την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού και την αντικατάσταση των πεζοδρομίων .

Η προσπάθεια να γίνει το όμορφο χωριό ακόμα ομορφότερο θα συνεχιστεί.

Τη σκυτάλη παίρνει η τοπική κοινότητα Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα ο εξωραϊσμός της παραλιακής ζώνης , όπου ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες.

Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των κατοίκων της δημοτικής ενότητας Ορμύλιας, όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτών των έργων προεξέχοντος του δήμαρχου Πολυγύρου κ.Αστέριου Ζωγράφου.

Συνεχίζουμε”.