Ανδρουλάκης: Το βράδυ της Κυριακής θα εκπλαγούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι

Ολοκληρώθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για δώσει ξανά προοπτική και ελπίδα τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκινώντας την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο Θησείο.

 «Το Κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ξανά πρωταγωνιστής» είπε και πρόσθεσε «όσο μας χτυπούν τόσο δυναμώνουμε».

 «Οι ανάγκες της χώρας μας καλούν σε νέους αγώνες. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο το πελατειακό κράτος, την αναξιοκρατία. Θέλουμε ένα κράτος που θα δώσει προοπτική στα ελληνόπουλα μέσω της δημόσιας Παιδείας και Υγείας».

 «Επιχειρούν να μας εκβιάσουν με πλαστά διλήμματα, αλλά η λεηλασία τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ στέλνει σπίτι του τον κ. Μητσοτάκη χωρίς όμως να επιστρέψουμε στο 2015 και στην καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

 «Τώρα τελευταία υποδύεται τον εκσυγχρονιστή ο κ. Μητσοτάκης, νομίζει ότι έτσι θα πάρει ένα μέρος των δημοκρατικών πολιτών. Δεν ξεχνούν ότι η ΝΔ το 2009 παρέδωσε μία χρεωκοπημένη Ελλάδα και αντί να ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ψηφίσατε μαζί με τον κ. Τσίπρα την έξοδο της χώρας από το ευρώ» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

 «Μόνο ο κ. Βαρουφάκης τρομοκρατεί του πολίτες με τις ”Δήμητρες”;. Ο κ. Τσακαλώτος δεν τρομοκρατεί με τα ”παράλληλα νομίσματα”;. Ο κ. Τσίπρας είναι χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη.

 «Καταλαβαίνω την αγωνία σας κύριε Τσίπρα, αλλά σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμός σας δεν θα γίνει η δημοκρατική παράταξη» τόνισε αναφερόμενος στα τελευταίο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα για κυβέρνηση ” ειδικού σκοπού”»

 «Είναι τέτοια η αγωνία του να ψαρέψει στα θολά νερά, αλλά αποκαλύφθηκε χθες στα Γιάννενα που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, την κυβέρνηση της χρεοκοπείας».

 «Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στην αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη, γυρίζοντας πλάτη στο λαϊκοσμό του κ. Τσίπρα που πληρώσαμε ακριβά. Το βράδυ της Κυριακής θα εκπλαγούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Ξεκινάει σήμερα η γιορτή της Δημοκρατίας και κορυφώνεται την Κυριακή με την ιστορική επανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Ανδρουλάκης μεταξύ άλλων.