Χαλκιδική: “Έρχεται” τον Μάιο το εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο στον Άη Γιάννη

Στις 12 Μαΐου ανοίγει τις πόρτες του το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στον Άη Γιάννη στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, αποτελεί επένδυση της εταιρείας Μεντεκίδης Κατασκευαστική, η οποία είχε αποκτήσει από το ΤΑΙΠΕΔ την έκταση 267 στρεμμάτων στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, έναντι 9,6 εκ. ευρώ.

Η συνολική επένδυση, η οποία αναμένεται να αγγίξει τα 50 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει εκτός από το πεντάστερο ξενοδοχείο, την δημιουργία τουριστικού χωριού με παραθεριστικές κατοικίες.

Bungalows με ιδιωτικές πισίνες και θέα το απέραντο γαλάζιο

Το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort, ιδανικά σχεδιασμένο για πολυτελείς διακοπές, θα διαθέτει 179 δωμάτια, με δυναμικότητα 500 κλινών, 65 εκ των οποίων θα έχουν και την δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και «συστάδες» διώροφων κτισμάτων τύπου bungalow, καθώς επίσης και ποικιλία τύπων δωματίου όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows τα οποία θα εναρμονίζονται απόλυτα με τη φυσική ομορφιά του τόπου,  με υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο, την πισίνα, και το καταπράσινο τοπίο της Χαλκιδικής.

Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει συνέδρια και εκδηλώσεις έως και 300 ατόμων στους εσωτερικούς του χώρους και έως 2500 άτομα στους εξωτερικούς, οι οποίοι θα αναδείξουν τις σημαντικές προοπτικές του ξενοδοχείου στον συνεδριακό τουρισμό.

Το συγκρότημα, το οποίο αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων, θα διαθέτει 3 εστιατόρια και 2 μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & SPA από τα μεγαλύτερα της ευρύτερης περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα tennis, padel, basket, mini football, beach volley, καθώς και mini club για τα παιδιά.

Tο ξενοδοχείο διακρίνεται για την μοναδική του αρχιτεκτονική, η οποία χαρακτηρίζεται ως απλή, σύγχρονη και μινιμαλιστική με λεπτομέρειες που δίνουν ιδιαιτερότητα στις όψεις των κτηρίων και των εσωτερικών χώρων. Το ύψος της επένδυσης υπολογίζεται σε άνω των 25 εκατ. ευρώ.

Σχέδιο για μαρίνα

Το μήκος της αμμώδους παραλίας του ξενοδοχείου είναι συνολικά 800 μέτρα και μελλοντικά προβλέπεται να κατασκευαστεί μαρίνα, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για μικρά και μεγάλα σκάφη.

 «Όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε οι επισκέπτες να  ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, ενώ παράλληλα θα μπορούν να απολαμβάνουν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αίσθηση των διακοπών στην εξοχή, με την εμπειρία διαμονής σε ένα υπέροχο πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο, ακριβώς δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής» αναφέρουν στο Thestival άνθρωποι του Ομίλου Zeus International Hotels & Resorts, ο οποίος έχει αναλάβει την διαχείριση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας.

Η νέα υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα θα αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με νέες θέσεις εργασίας, συνέργειες με την τοπική κοινωνία και ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής.

Στόχος της Zeus International Hotels & Resorts και της Κατασκευαστικής Μεντεκίδης είναι το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο να τοποθετηθεί στα κορυφαία της Ευρώπης.

Σχετικά με την Zeus International Hotels & Resorts

Η Zeus International Hotels & Resorts είναι μια εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, με το βλέμμα στο μέλλον, που παρέχει υπηρεσίες Hotel Management και αναθέσεις αναδιάρθρωσης περιουσιακών στοιχείων σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία και θέρετρα πολλαπλών επωνυμιών, μέσω καινοτόμων ιδεών λειτουργίας και αξιολογήσεων ευκαιριών της αγοράς.

Οι υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρει η Zeus International Hotels & Resorts περιλαμβάνουν εκπροσώπηση ιδιοκτητών, προ-άνοιγμα και διαχείριση ξενοδοχείων, ελέγχους λειτουργίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαχείριση ανάκαμψης, επιλογή επωνυμίας, σχέδια βελτίωσης κέρδους όπως επίσης και διάφορα προγράμματα που εστιάζονται στη σχέση μεταξύ διατήρησης πελατών, ικανοποίησης πελατών και εικόνας.

Με τα γραφεία της στην Αθήνα, το Μιλάνο, την Ρώμη , το Βουκουρέστι, τη Λευκωσία και τη Σόφια, η Zeus International έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα, παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Πηγή: thestival.gr