Χαλκιδική: Ποια θέματα έθεσε στη Νίκη Κεραμέως ο δήμαρχος Πολυγύρου

Στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε με δημάρχους της Χαλκιδικής

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των Δημάρχων Χαλκιδικής, με την Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Κατερίνας Ζωγράφου, όπου ο Δήμαρχος, Γιώργος Εμμανουήλ, παρουσίασε τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πολυγύρου.

 «Έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, τις βασικές υποδομές μας, όπως οι βιολογικοί του παραλιακού μετώπου και το νερό, ενώ τόνισα την ανάγκη, στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να λαμβάνονται υπόψη τα κριτήρια της εντοπιότητας», τόνισε ο κ. Εμμανουήλ.

 «Συζητήσαμε ζητήματα στελέχωσης, ζητήματα που αφορούν σε προκηρύξεις που τρέχουνε, όπως για παράδειγμα η προκήρυξη για τη δημοτική αστυνομία, που είναι η πρώτη φορά που γίνεται μετά από πάνω από δέκα χρόνια» δήλωσε η κα Κεραμέως.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Πολυγύρου ξενάγησε την Υπουργό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου, όπου η κα Κεραμέως δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για τα εκθέματα, ενώ αναγνώρισε τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει σ’ αυτό.

Τέλος ο κ. Εμμανουήλ, ως Δήμαρχος Πολυγύρου και οικοδεσπότης της πόλης, της πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα, ώστε να γνωρίσει την παραγωγή της περιοχής.