Δεν πήραν άδεια Ηρακλής και Βέροια!

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ηρακλή! Αν κι αγωνιστικά κέρδισε την παραμονή του, αυτή είναι στον αέρα! Σε πρώτη φάση φέρεται πως δεν πήρε άδεια και πλέον αν δεν το κάνει στην δευτεροβάθμια επιτροπή τότε θα υποβιβαστεί και ο Λεβαδειακός θα πάρει την θέση του. Άδεια δεν πήρε ούτε η Βέροια που… αποχαιρέτισε την Σούπερ Λίγκα.

Δεν πήραν άδεια Ηρακλής και Βέροια!
Και η αγωνία στον Ηρακλή συνεχίζεται. Οι… κυανόλευκοι όπως όλα δείχνουν δεν πήραν άδεια από την πρωτοβάθμια επιτροπή σύμφωνα με διαρροές που υπήρξαν και μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες έχουν δικαίωμα να καταθέσουν έφεση προκειμένου να την πάρουν.

Αν τελικά ούτε η δευτεροβάθμια επιτροπή δώσει άδεια στον «γηραιό» θα υποβιβαστεί και την θέση του στην Σούπερ Λίγκα θα πάρει ο Λεβαδειακός. Άδεια επίσης δεν έχει πάρει ούτε η Βέροια, που ωστόσο έτσι και αλλιώς είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως από την ΕΠΟ θα βγει επίσημα να ανακοινώσει το σκεπτικό για την μη αδειοδότηση, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αυτή η εξέλιξη πάντως δεν συνιστά έκπληξη.

gazetta.gr