Ο Λ. Αυγενάκης στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη,  υποδέχτηκε την Παρασκευή το απόγευμα, 12 Μαΐου 2017, στο γραφείο του, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος. Τον κ. Αυγενάκη, που βρέθηκε στον Πολύγυρο και πραγματοποίησε ομιλία στο Επιμελητήριο με θέμα: “Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και η επιβάρυνση των νέων μέτρων στην επιχειρηματικότητα” συνόδευαν στελέχη της ΝΔ του νομού και παράγοντες της αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Δημαρχείο τόσο ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Ζωγράφος, όσο και ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Τζίτζιος, τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και η Χαλκιδική γενικότερα, για την πορεία των έργων υποδομής και τις δυσκολίες χρηματοδότησής τους.

Η συζήτηση είχε και περιεχόμενο πολιτικό και όπως διατυπώθηκε από όλες τις πλευρές το κλίμα για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι καλό, η συσπείρωση είναι σε υψηλά επίπεδα και σε κάθε περίπτωση η ΝΔ θα είναι αυτή που θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.