Δωρεά (18) μοτοσυκλετών στην Ελληνική Αστυνομία από τον ΟΛΘ Α.Ε.

Οι 18 νέες δίκυκλες μηχανές τύπου CF MOTO, 650 κυβικών, είναι δωρεά του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης στην Άμεση Δράση και συγκεκριμένα στην ομάδα “Ζ” της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για την υλοποίηση της επιθυμίας του Ιβάν Σαββίδη με σκοπό να ενισχύσει την συγκεκριμένη ομάδα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παρέλαβε στις 19-10-2022 ως δωρεά, από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΟΛΘ), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Προβλήτα Νο1, δέκα οκτώ (18) δίκυκλες μοτοσυκλέτες.

Τα οχήματα αυτά πρόκειται να προστεθούν στο στόλο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των δικυκλιστών αστυνομικών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στον χαιρετισμό του, που αναγνώστηκε, δήλωσε ότι: «Η σημερινή δωρεά αποτελεί αναγνώριση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στους πολίτες και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Μία «ανταμοιβή», παρότι υλική, πρώτα και κύρια ηθική! Οι 18 νέες μοτοσυκλέτες θα πιάσουν τόπο. Είναι σε καλά χέρια. Στα χέρια των Ελλήνων Αστυνομικών που υπηρετούν την πατρίδα. Πιστοί στο καθήκον της ασφάλειας του πολίτη.»

Στη συνέχεια ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, αφού μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, εξέφρασε την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη του, καθώς η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στο ηθικό του προσωπικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη του έργου και της προσφοράς του και διαβεβαίωσε πως η χρήση και η αξιοποίηση των δικύκλων μηχανών θα μετατραπεί σε προσφορά προς την κοινωνία και τον πολίτη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κα. Μαρία Αντωνίου, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κα. Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλης Μωυσίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Α/Δ Απόστολος Χαβδούλας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Α/Δ Κωνσταντίνος Αθανασάκος και ανώτεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

aetoshal.blogspot.com