Δωρεά Απινιδωτή από τον Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου προς το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Πολυγύρου

Το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου Λυκείου Πολυγύρου με χαρά αποδέχθηκε μία γενναιόδωρη και μοναδική σε σημασία δωρεά από το Σύλλογο Γυναικών Δ. Πολυγύρου και από την ομάδα Εθελοντών Ανανηπτών του Δήμου Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γυναικών Δ. Πολυγύρου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Ανανηπτών του δήμου μας, δώρισε στο σχολικό συγκρότημα έναν εξωτερικό αυτόματο απινιδωτή. Η πράξη αυτή αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας και της αφοσίωσης στο συνάνθρωπο από μέρους τους. Η συγκεκριμένη συσκευή απινιδωτή θα φυλάσσεται στο…

σχολικό συγκρότημα αλλά θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη να χρησιμοποιηθεί προς όφελος κάθε πολίτη του Δ. Πολυγύρου, όποτε παραστεί ανάγκη για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γυναικών του Δ. Πολυγύρου καθώς και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Ανανηπτών του Δήμου μας γι’ αυτή τη συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη χειρονομία που εκφράζει το ενδιαφέρον τους για τους μαθητές των σχολείων του Δ. Πολυγύρου και αναβαθμίζει την παροχή της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο δήμο μας.

aetoshal.blogspot.com