Δύσκολες ώρες για την Δέσποινα Μοιραράκη -Πέθανε ο σύζυγός της

Μετά από μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς πέθανε ο σύζυγος της Γιάννης Κοντούλης. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Δήμο Βερύκιο στο Happy Day, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα στις 4:20 μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο Δήμος Βερύκιος είπε πως ο Ναύαρχος μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα, ενώ χθες έπεσε σε κώμα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν, κλήθηκαν χθες στο νοσοκομείο να τον δουν για τελευταία φορά και η κατάσταση ήταν εξαιρετικά φορτισμένη.

Ο γάμος με την Μοιραράκη πριν 11 χρόνια που έπαιζε στην TV για ημέρεςThe Gorgeous Danube Delta in 4k – from Tulcea Romania00:00PreviousPlayNext00:03 / 03:07UnmuteFullscreenCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

Ο Γιάννης Κοντούλης έγινε ένα πρόσωπο οικείο για τα ΜΜΕ από τη στιγμή που γνωρίστηκε με την πάντα μπριόζα βασίλισσα των χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη. Την 1η Ιουνίου του 2011, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Καβούρι σε έναν παραδοσιακό γάμο, που φυσικά είχε το χρώμα της νύφης. Πληθωρικός, πολυτελής και πολύ πολύ χαρούμενος. Και πολύ τηλεοπτικός.

Η «βασίλισσα των χαλιών», η οποία επί μήνες πριν το γάμο μιλούσε για τον έρωτα της ζωής της τον Γιάννη Κοντούλη, τον άνθρωπο που γνώρισε και της άλλαξε τη ζωή, φορούσε ένα λευκό νυφικό που σχεδίασαν οι MiRo.

Στο χώρο της εκκλησίας είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου με έξι κάμερες και γερανό, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο καλός φίλος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος Μπιρσίμ. Φυσικά στην εκκλησία είχαν στρωθεί κόκκινα περσικά χαλιά, ενώ ο γάμος ήταν κλασικός στρατιωτικός, με συναδέλφους του γαμπρού με τις στολές τους και τα σπαθιά τους, να σχηματίζουν αψίδα.

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

Όταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας σε συνέντευξη της. Ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα, πρόσφατα στην 11η επέτειο τους η Δέσποινα Μοιραράκη έγραψε στα social:

«1/6/2011 – 1/6/2022

Παναγια μου σε ευχαριστω για αυτα τα 11 χρονια ΖΩΗΣ

Happy anniversary ‼️»

Πηγή: iefimerida.gr