Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής Νέων Αμμουλιανής

Με ιδιαίτερη τιμή, εγκαινιάζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την Έκθεση Ζωγραφικής Νέων Αμμουλιανής στο Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο!

Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά την έκθεση ζωγραφικής νέων Αμμουλιανής, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα από μικρούς μαθητές, οι οποίοι παράλληλα με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση – αφιέρωση στα παραολυμπιακά αθλήματα που διοργανώθηκε με μέριμνα του Δήμου, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να εμπνευστούν από τα δημιουργήματα των συνομηλίκων και συνδημοτών τους!

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέραμε να κάνουμε τα παιδιά αυτά να αισθάνονται το συγκεκριμένο χώρο σαν το σπίτι τους, προσκαλούμε τους μικρούς μαθητές να ζωγραφίζουν και να δημιουργούν” δήλωσε η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, κυρία Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Οι μικροί ζωγράφοι εντυπωσίασαν με τα έργα τους, τα οποία αποτελούνταν από πορτρέτα και εικόνες της καθημερινότητας, ενώ, όπως είναι φυσικό δεν εξέλειπε το στοιχείο της θάλασσας, σημείο κατατεθέν του νησιού της Αμμουλιανής.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουνίου και προσκαλούμε όλους να την επισκεφτούν και να τη θαυμάσουν!