Εκδήλωση στο πλαίσιο του «Έτους Καζαντζάκη»

«Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που οργανώνουν ο Δήμος Πολυγύρου και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, «Αριστοτέλης», η Δ/νση Α΄/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής, η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Ν. Καζαντζάκη και ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής «Ν. Καζαντζάκης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Έτους Καζαντζάκη», την Παρασκευή 3 Νοέμβριου 2017, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι:  Νίκος Παπαδάκης, Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Χαλκιδικής «Νίκος Καζαντζάκης», Ευτυχία Παπανικολάου, Δ/τρια Α΄/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής, Ιφιγένεια Κυριάκου, Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

Η Πρόεδρος Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη, Γιούλη Ιεραπετριτάκη, θα μιλήσει με θέμα «Ο Καζαντζάκης, ο Ζορμπάς και η Χαλκιδική». Ο Γιώργος Ζωγραφάκης, εκπαιδευτικός  – συγγραφέας θα μιλήσει με θέμα «Ο Νίκος Καζαντζάκης στο Άγιον – Όρος» ενώ το θέμα που θα αναπτύξει η Σταυρούλα Καλπακίδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας Εκ/σης Ν. Χαλκιδικής είναι «Ο Νίκος Καζαντζάκης στα προγράμματα σχολικών Δραστηριοτήτων»

Συμμετέχουν ακόμα:

Μίλτος Μαρέτας, ηθοποιός

Μένη Χριστολιάκου, ηθοποιός

Δημήτρης Μακρής, λύρα

Λευτέρης Στεργιανόπουλος, λαούτο

Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου

Τμήμα χορού του Συλλόγου Κρητών

Την εκδήλωση συντονίζει η Γραμματέας Δ.Σ Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη, Ιφιγένεια Παραστατίδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.