Έκκληση από τον δήμο Κασσάνδρας προς τους πολίτες για ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων

Έκκληση κάνει η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά προς τις δημότισσες και τους δημότες, ώστε να βοηθήσουν και να συμμεριστούν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο δήμος όσον αφορά την διαχείρηση των απορριμμάτων.

Η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά μέσω σχετικής ανάρτησής της στο FB αναφέρει πως «Η καθαριότητα είναι ασφαλώς δική μας αρμοδιότητα, όμως για να είναι διατηρείται καθαρός ο Δήμος ζητώ και τη συνεργασία σας».

Η ίδια γνωστοποιεί μάλιστα ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παύλος Παντζίκης μαζί με την ομάδα του επισκέφτηκαν την περιοχή του Μώλου στη Χανιώτη όπου απομάκρυναν ογκώδη και διάφορα αδρανή υλικά, μετέφεραν τα υλικά σε δομή ανακύκλωσης, ασφάλισαν το μέρος που ανήκει στο δασαρχείο Κασσάνδρας, δημιούργησαν περιμετρικά ζώνες με επιχωματώσεις, τοποθέτησαν ταμπέλα αποτροπής και απαγόρευσης.

 «Σας καλώ όλες και όλες να βοηθήσετε να σταματήσουν οι ανεξέλεγκτες ρίψεις και να υιοθετηθούν οι οδηγίες της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, τις οποίες έχετε λάβει μέσω των λογαριασμών ύδρευσης.

Το περιβάλλον είναι η κληρονομιά μας, ο πλούτος του ευλογημένου τόπου μας, και οφείλουμε όλοι να το προστατεύσουμε», καταλήγει η δήμαρχος.

www.xalkidikipolitiki.com