Θεσσαλονίκη: Έργα διαγράμμισης και κλειστές λωρίδες στη Μουδανιών

Θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης επί του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 6+000 (ισόπεδος κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 8+000 (ανισόπεδος κόμβος 12- Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 κατά τις ώρες 06.00-10.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία και στα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.