Εκτός Εθνικής Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης και Τοροσίδης

Δοκιμές από τον ομοσπονδιακό τεχνικό – Τι είπε στους διεθνείς που αφήνει εκτός ομάδος

Ο Τζον Φαντ Σιπ μετά την πρώτη αναγνωριστική αποστολή του με την Εθνική ομάδα στα ματς με Φινλανδία και Λιχτενστάιν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ομάδα ώστε να την παρουσιάσει έτοιμη στο Nations League του 2020 που ξεκινά σε έναν χρόνο (Σεπτέμβριος 2019).

Όπως όλα δείχνουν και από την προεπιλογή στην οποία δε συμπεριλήφθησαν, δε θα ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ζέκα και Μήτρογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο Τζον Φαντ Σιπ επικοινώνησε με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για να τους ενημερώσει ο ίδιος για τις σκέψεις του αναφορικά με τις δύο τελευταίες αποστολές των προκριματικών του EURO 2020.

Αυτό δε σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας βγαίνουν και από τη δεξαμενή των επιλογών του προπονητή, ωστόσο με την Εθνική αποκλεισμένη από το EURO 2020, o Φαντ Σιπ θέλει να δει το αν μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα νέα παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι κλήσεις θα ανακοινωθούν την προσεχή Πέμπτη, ενώ θα έχουν διεξαχθεί και τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League.