Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Δήμου Νέας Προποντίδας

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας ενημερώνoυμε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στις Δημοτικές και Τοπικές Kοινότητες του Δήμου Νέας Προποντίδας από 8 Δεκεμβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2017.

  • Παρασκευή 08/12/2017 Φωταγώγηση δέντρου στα Νέα Μουδανιά στις 19:00μ.μ. με την συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας των Ν.Μουδανιών, της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Ν.Προποντίδας, του τμήματος Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού μας Ωδείου και τη Φιλαρμονική των Ν.Μουδανιών.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

Κεράσματα λουκουμάδες, λαλαγγίτες αλμυρές, ζεστό κρασί και τσάι και άλλα !!!

  • Σάββατο 09/12/2017 Φωταγώγηση δέντρου στη Ν.Καλλικράτεια στις 19:00 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Καλλικράτειας, την Δημοτική Χορωδία Ν.Καλλικράτειας, την χορωδία της Κρήνης, την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ν.Προποντίδας, την Φιλαρμονική της Ν.Καλλικράτειας, την Χορωδία-Ορχήστρα του Γυμνασίου & Λυκείου Ν.Καλλικράτειας, την χορωδία του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Καλλικράτειας, το τμήμα μοντέρνου χορού του Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
  • Κυριακή 10/12/2017 Φωταγώγηση δέντρου στη Ν.Τρίγλια στις 19:00 μ.μ. με την συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Ν. Τρίγλιας, την παιδική χορωδία του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Τρίγλιας, την Φιλαρμονική Ν.Τρίγλιας, χριστουγεννιάτικες ιστορίες και κάλαντα Χίου από το Α’ τμήμα και το τμήμα Γυναικών του Π.Σ. Νέων Νέας Τρίγλιας.

Φωταγώγηση δέντρου στην Ν.Τένεδο στις 10:30 π.μ. με την συμμετοχή του Συλλόγου Απανταχού Τενεδίων « Η Τένεδος».       Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

Φωταγώγηση δέντρου στα Πετράλωνα στις 12:00 μ.μ. με την συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύτες». Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

Φωταγώγηση δέντρου στα Ελαιοχώρια στις 16:00 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαιοχωρίων. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».

Φωταγώγηση δέντρου στην Κρήνη στις 17:15 μ.μ. με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης. Μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή στολιδιών με πηλό από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Ανέμη».