Φώφη Γεννηματά: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες

«Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφθηκε σήμερα τη Νέα Σμύρνη.

Όπως είπε η κ. Γεννηματά, «ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεξιάς, ακροδεξιάς και διάφορων γυρολόγων».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη και μετά την συνάντηση τους επισκεφθήκαν την πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες.

«Ευχήθηκα στον δήμαρχο να είναι καλορίζικος στα καθήκοντά του. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη στιγμή, όταν οι πολίτες στους οποίους απευθύνεσαι επιβραβεύουν τη δουλειά σου. Εκφράζει ακριβώς το ύφος και το ήθος της αυτοδιοίκησης που εμείς στηρίζουμε και πρεσβεύουμε» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Σημείωσε παράλληλα ότι η Αυτοδιοίκηση «έχει μπροστά της πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει με τον ‘Κλεισθένη’ που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ανέφερε τέλος ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει ισχυρές δυνάμεις στην Αυτοδιοίκηση και εξέφρασε την ελπίδα να αποτυπωθεί αυτό και στις εθνικές εκλογές. «Είμαστε η δεύτερη δύναμη στο χώρο και ελπίζουμε ότι αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές» είπε.