Γκουρμέ 3ήμερο για ελιά και ελαιόλαδο στη Θεσσαλονίκη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η έκθεση «Gourmet Olive Exhibition», διοργανώνεται στο πλαίσιο του 7ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, από τις 11.00 έως τις 20.00, στο χώρο του Lab’attoir. Η έκθεση στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση του αγνού παρθένου ελαιόλαδου, της ελιάς, των προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, ενώ παράλληλα φιλοξενεί διαδραστικές εκδηλώσεις, όπως: Ημερίδα «Γη Χρυσάφι: Γαστρονομία και Τουρισμός» Σεμινάριο: «Καλλυντικά με βρώσιμα υλικά» Μαγειρικές επιδείξεις από celebrities-επώνυμους chef και chef patissier Olive Bar με γευσιγνωσία ελαιόλαδου, ελιάς και cocktail με επίδειξη παρασκευής Masterclasses γευσιγνωσίας με θέματα: –          Προϊόντα που ταξιδεύουν –          Εντοπιότητα –          Μακεδονική Γη –          Καινοτόμες Εφαρμογές –          Χορτοφαγική Διατροφή Mentoring Corner, για συμβουλευτική πρακτική στους εκθέτες και στο εμπορικό κοινό Inspired Media Corner, για προώθηση των προϊόντων των εκθετών με εμπνευσμένο τρόπο Βραβεία κοινού με την ψήφο των επισκεπτών της έκθεσης, μέσω γευσιγνωσίας, στον εκθεσιακό χώρο Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 5€ για κάθε ημέρα και στα 12€ για το τριήμερο. Η είσοδος για το εμπορικό κοινό θα είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση για τους επισκέπτες.
error: Content is protected !!