Η Emirates ταξίδεψε κορυφαίους σεφ στο Sani Gourmet

  • Βραβευμένοι σεφ από τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, τη Μελβούρνη και την Ιαπωνία πέταξαν με την Emirates στο Sani Gourmet
  • Η Emirates συνέδεσε την Ελλάδα με τον κόσμο της γαστρονομίας της Νέας Υόρκης, του Ντουμπάι, της Μελβούρνης και της Ιαπωνίας
  • Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες χάρισαν οι σεφ στο φεστιβάλ

 

Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική παγκοσμίως, ταξίδεψε διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ από την Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, τη Μελβούρνη και την Ιαπωνία, στο παγκόσμιας εμβέλειας φεστιβάλ Υψηλής Γαστρονομίας Sani Gourmet. Από τις 10 έως τις 14 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sani Resort στη Χαλκιδική, η μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, προσελκύοντας λάτρεις των ταξιδιών και των διαφορετικών γεύσεων από όλο τον κόσμο. Σε μία στρατηγική συμμαχία με το θεσμό, η Emirates έφερε τον σεφ Frederik Berselius από τη Νέα Υόρκη, τον σεφ Greg Malouf από τη Μελβούρνη, τον Geoff Malouf και την Bethany Dawn από το Ντουμπάι και τον σεφ Takagi Kazuo από την Ιαπωνία, οι οποίοι προσέφεραν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Για την Emirates, η γαστρονομία εν πτήσει αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες της. Η αεροπορική προσφέρει τοπικά εμπνευσμένα μενού εν πτήσει στο μεγαλύτερο ιπτάμενο εστιατόριο του κόσμου. Τα μενού είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις γευστικές προτιμήσεις όλων των επιβατών, με δυνατότητα επιλογής και ακολουθώντας τις τελευταίες διατροφικές τάσεις.

Η Emirates αναγνωρίζει τη σημασία που δίνουν οι Έλληνες στη γαστρονομία, οι οποίοι είναι γνωστοί για την ιδιαίτερη μεσογειακή τους κουζίνα. Επιπλέον, μένοντας πιστή στην υπόσχεσή της να συνεχίζει να επεκτείνεται και να συμβάλλει στην ελληνική οικονομία και στον τουρισμό, η Emirates συνέδεσε την Ελλάδα με τον κόσμο της γαστρονομίας της Νέας Υόρκης, του Ντουμπάι, της Μελβούρνης και της Ιαπωνίας, που αποτελούν σημαντικούς προορισμούς για την Emirates.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ Frederik Berselius πέταξε από τη Νέα Υόρκη, και μαγείρεψε γεύματα εμπνευσμένα από τη Βορειοανατολική Αμερική και τις σκανδιναβικές ρίζες του. Ο σεφ με τα 2 αστέρια Michelin προσέφερε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Από τη Μελβούρνη, ταξίδεψε ο σεφ Greg Malouf, ένας από τους πιο διακεκριμένους σεφ για τη κουζίνα της Μέσης Ανατολής. Ο Malouf συνδύασε την κουζίνας της Μέσης Ανατολής με μοντέρνες επιρροές και τεχνικές. Μαζί με τον Geoffrey Malouf, που πέταξε από το Ντουμπάι, το κόμβο της Emirates, γεφύρωσαν ανατολίτικες και δυτικές γεύσεις σε μία μοναδική γαστρονομική τοποθέτηση. Η ομάδα πολλών αστέρων ολοκληρώθηκε με τη Bethany Dawn, η οποία εξειδικεύεται στη μεσογειακή, τη νοτιοαφρικανική και την ανατολίτικη κουζίνα.

Επίσης, από την Ιαπωνία, προσγειώθηκε στο Sani Gourmet, ο σεφ Takagi Kazuo, η κορυφή της Ιαπωνικής κουζίνας και της μοναδικής παράδοσης του Κιότο, με 2 αστέρια Michelin ξεδιπλώνοντας δεξιοτεχνικά μια μαγειρική παράδοση 700 ετών.

Μέσω της παρουσίας της στο διεθνές φεστιβάλ Γαστρονομίας Sani Gourmet, η Emirates έδειξε για ακόμη μία φορά έμπρακτα την υποστήριξή της στην Ελλάδα, καθώς και πως συνδυάζεται μοναδικά η γαστρονομία με τον τουρισμό.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 23 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2.4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα 4.000 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 158 προορισμών σε 86 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 271 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.