Καλλωπισμός Πευκοχωρίου Δράση “ΑλλάΖΟΥΜΕ”

Ο καλλωπισμός του Πευκοχωρίου και η ανάδειξη της ομορφιάς του αποτελούν στόχους για τη Δημοτική Αρχή Κασσάνδρας αλλά και για τους εθελοντές της περιοχής.

Από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η δράση με τον τίτλο ” ΑλλάΖΟΥΜΕ” που συναποφάσισαν ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης και η ομάδα εθελοντών του Πευκοχωρίου.

Η δράση θα συνεχιστεί την Πέμπτη, το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων.

Αποτελεί μια επιθυμία τόσο της Δημοτικής Αρχής Κασσάνδρας όσο και των εθελοντών που διαθέτουν το χρόνο τους προς όφελος του χωριού τους. Σήμερα, μέχρι την ώρα που η βροχόπτωση διέκοψε τη δράση, οι εθελοντές σε συνεργασία με εργάτες του Δήμου ασχολήθηκαν με τα παρτέρια του χωριού. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έως την Κυριακή των Βαΐων θα έχει ολοκληρωθεί ο ευπρεπισμός του προβλήτα, του παραλιακού δρόμου, δύο κεντρικών κάθετων οδών και της επαρχιακής οδού που διέρχεται του οικισμού.

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης ενίσχυσε τη δράση με  καλλωπιστικά φυτά, χρώματα, υλικά οικοδομών και αναλώσιμα. Έδωσε δε την αρμοδιότητα συντονισμού της δράσης εκ μέρους του Δήμου στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αντώνη Μιχαλάκη και στη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Παπαδημητρίου. Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Πευκοχωρίου η Πρόεδρος Μάγδα Σοφιού εξασφάλισε μια σειρά υλικών ενώ τους εθελοντές εκπροσωπεί η Αλεξία Βούλγαρη.Η κοινωνία του Πευκοχωρίου δίνει μαθήματα Εθελοντισμού και ο Δήμος Κασσάνδρας τα επικροτεί και τα στηρίζει.