Κεράσματα στους κρατούμενους των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δ. ΙΕΚ Κασσάνδρας ζήτησε από την επιχείρηση “Φούρνος Λεμονή” να προσφέρει μελομακάρονα την παραμονή των Χριστουγέννων σε όλους τους κρατουμένους του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας με την ευγενική διαμεσολάβηση του κ. Αναστάσιου Κομψελίδη, εκπαιδευτή του Δ.ΙΕΚ και εργαζόμενου στην επιχείρηση.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Κασσάνδρας αναφέρουν:

“Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση “Φούρνος Λεμονή” και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να υλοποιηθεί η προσφορά σαν μια όμορφη γιορτή, καθώς και για τις ποδιές εργασίας που χάρισαν στους καταρτιζόμενούς μας, στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef). Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη αγάπη που φώτισε την καθημερινότητα του εγκλεισμού.

Η ενέργειά σας να στηρίξετε το Δ.ΙΕΚ Κασσάνδρας που προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε κρατουμένους, σε δύσκολες συνθήκες, έχει ιδιαίτερο νόημα. Η προσφορά στον κρατούμενο συνάνθρωπο είναι μέτρο του πολιτισμού και του εξανθρωπισμού της κοινωνίας και δίνει πνοή στην ελπίδα μας για μια καλύτερη ζωή για όλους. Μια καλύτερη ζωή, στη γειτονιά, στο σχολείο, στη φυλακή”.